"Metal-Expo 2013", 19. mednarodna razstava v naši panogi,  je potekala med 12. in 15. novembrom v razstavnih prostorih Expo Centra v Moskvi.
Expo Center je v tem času obiskalo več kot 30.000 strokovnjakov, na razstavi pa je sodelovalo čez 700 podjetij iz 35 držav.
JSC "WA Kurgan" je že tradicionalno razstavljal ponudbo izdelkov za različne industrije, kupcem pa je ponudil tudi vse informacije o možnostih uporabe inovativnih abrazivov.

V času razstave smo poleg novih poslovnih obetov navezali stike s ključnimi kupci, kot so Novye liteynie technologuii, Transmash Holding, Group GAZ, TVSZ, Vyksa, ТMK Neftegazservis, Tyajpromarmatura, in se začeli pogajati z njimi. Podrobno smo se pogovarjali tudi o našem skupnem delu v letu 2014.

Našo stojnico je v 4 dneh obiskalo več kot 100 strokovnjakov iz različnih držav in pokrajin v Rusiji. Približno 50 je bilo naših rednih kupcev, obiskali pa so nas tudi zastopniki novih podjetij, ki kupujejo opremo za površinsko utrjevanje.


Naše sodelovanje na razstavi je odraz našega močnega položaja na področju priprave površin. Še naprej se razvijamo, lahko pa rečemo, da veljajo W Abrasives v Rusiji za uradno sprejete standarde v industriji. Ob tem pa naše vodilo in vzpodbuda niso le naši kupci, temveč tudi naši konkurenti.