14. mednarodni razstavni salon "Metalurgija. Livarstvo 2013" se je odvijal od 25.-28. junija v Expo Centru v moskovski četrti Krasnaja Presnija.


V Expo Centru so imeli obiskovalci možnost spoznati nove tehnološke dosežke v livarstvu, metalurgiji in strojništvu (proizvodnja železa, jekla, valjanega jekla, neželeznih kovin, aluminija itd.).

Udeleženci poudarjajo pomembnost te prireditve, saj v teh dnevih Moskvo obiščejo številni vrhunski strokovnjaki z različnih področij (metalurgija, livarstvo, energetika, fosilna gorica, nafta in plin, strojništvo).

Nekaj delavcev tovarn WA Kurgan in Wheelabrator Allevard z Urala se je razstave udeležilo v barvah podjetja W Abrasives. Odjemalcem so posredovali informacije o ponudbi naših okroglih in drobljenih granulatov in o prihodnjih projektih naše skupine podjetij. Stojnico je obiskalo več kot 150 strokovnjakov z vsega sveta, med njimi 50 naših rednih kupcev; več kot 30 je bilo predstavnikov tovarn, s katerimi Skupina že tesno sodeluje.

Udeležba na tej prireditvi je obrodila prave poslovne priložnosti, nove stike in pogajanja s ključnimi kupci, obenem pa je omogočila izmenjavo izkušenj in pripomogla h krepitvi odnosov z obstoječimi in potencialnimi dobavitelji v svetu površinske obdelave materialov in izdelkov.

Razstavni salon je potekal sočasno s še dvema razstavnima dogodkoma, “Grelniki. Rusija 2013” in “Nafta. Plin 2013”, na katerih je sodelovalo več kot 300 razstavljavcev, zato je imela prireditev sinergističen učinek.